Heilooër Bridge Club (HBC)
de bridgeclub met een huiskamer gevoel

Welkom bij  de Heilooër Bridge Club (HBC)

HBC is een enthousiaste groep bridgers met momenteel 48 leden.
Wij bridgen op donderdagavond van 19.00 tot 23.00 uur in

't Oosthonk
Oostkanter 14
HEILOO

Het huidige bridgeseizoen zou dit jaar op 5 september 2020 beginnen en eindigen op 23 april 2021. Vanwege Corona liep dat anders en mogen we voorlopig niet spelen.

We spelen competitie op donderdagavond in 2 lijnen. Er worden 24 spellen gespeeld. Wij beginnen om 19.30 uur. Het laatste spel is rond 23.00 uur afgelopen. Wij houden ons aan de regels die zijn vastgesteld door de Nederlandse Bridge Bond.

Onze huidige locatie is 't Oosthonk aan de Oostkanter 14 in Heiloo.

Spelers die graag “thuisbridge” spelen, zullen zich ook in deze omgeving thuis voelen.
♦   Ons doel is gezellig bridgen in competitieverband.
♦   Ook beginnende bridgers heten wij van harte welkom.

We maken gebruik van nieuwe bridgemates. Daardoor is de uitslag direct aan het eind van de avond bekend.
   We zitten er ruim en we hebben goed licht.
♦   Er is een gezellige bar voor drankjes.
♦   Drankjes zijn eenvoudig te betalen aan het eind van de avond door te pinnen.
   De eerste maanden sluiten we gewoonlijk af met een kerstdrive.
♦   Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een einddrive.
♦   Gelegenheid om aan het eind nog even "na te kaarten" met een drankje.
♦   Er is voldoende ruimte om te parkeren.

Wilt u lid worden? Of als invaller een avondje (gratis) meespelen ? Neem dan contact op met de secretaris door een email te sturen naar info@heilooerbridgeclub.nl.