• We spelen in competitieverband

• Even een terugblik op het jubileum

• Op een vriendelijke locatie

• Met veel parkeerruimte

Berichten

Zomerbridge bij Bridgegroep Trefpunt

Evenals vorig jaar stellen wij onze speelmiddagen open voor bridgers, die graag in de zomermaanden (mei t/m augustus) door willen spelen. Wil u uw spelers van deze mogelijkheid op de hoogte brengen?
Aanmelding geldt voor het hele zomerseizoen. We gaan er na aanmelding van uit dat betreffende bridger dan ook steeds komt. Uiteraard kan hij/zij zich afmelden voor specifieke data. Dat gebeurt meestal een of meer weken van tevoren door dat op een lijst te zetten. Ook kan men zich op maandag of vrijdagmorgen tussen 10:00 en 11:00 uur afmelden op een specifiek telefoonnummer. Informatie daarover geven we als iemand zich aangemeld heeft.

Het is dus geen vrije instuif. We moeten uiterlijk op de maandag- en vrijdagochtend om 11:00 uur weten wie er komen. Daarna wordt de indeling voor de middag gemaakt.
Het is prettig als bridgers zich om 13:15 uur melden. We beginnen aan een tafel meestal als alle 4 de bridgers aanwezig zijn. Het gaat dus niet “op de klok”.
De kosten van € 20,00 geldt inderdaad voor de 4 maanden (of minder). In speciale situaties kunnen we daarvan afwijken, maar dat bespreek ik dan met betrokken persoon.

Wij doen mee voor de Rabo Clubkas.

Per 1 januari 2018 heeft onze penningmeester de bankzaken ondergebracht bij de Rabobank. Nu kunnen onze leden die zelf ook lid zijn van de Rabobank tijdens een Rabo Clubkas Aktie stemmen naar welke instellingen de Rabobank geld zal overmaken. Het zal duidelijk zijn op wie u moet stemmen.

Bij Tips & trucs vindt u twee apps om te downloaden.

Wilt u lid worden?

neem contact op met de secretaris via een email