• We spelen in competitieverband

• Met veel parkeerruimte

Einddrive 2018 in Fletcher

zaal2

Dit jaar hebben we kennis gemaakt met nieuwe elektronische kastjes en dat op een nieuwe lokatie.
zaal1

Uiteindelijk zijn we er best tevreden mee geworden.

hapje

Deze laatste avond was er een hapje en een drankje.

afscheid

Pieter van Wiechen neemt afscheid als wedstrijdleider. Dit jaar was niet gemakkelijk met de invoering van de nieuwe Bridgemates. Dankjewel Pieter en Jan.
clubkampioen

De clubkampioenen zijn dit jaar geworden: Margareth de Bruyckere en Nel Stark.
slemkampioen
De slemkampioenen van dit jaar zijn geworden: Marie-louise en Pieter van Wiechen.
opvolgerAls opvolgend wedstrijdleider is Miranda Das al aardig ingewerkt.

nazittenHet nazitten is gezellig, maar niet verplicht.

De Heilooër Bridgeclub bestaat 40 jaar
Wat een feest was het in Fletcher

Inpakken

Prijzentafel

Close up

Detail

Een feest valt niet zo maar uit de lucht. Het idee moet groeien, het budget is beperkt. De zaal versieren was onhaalbaar. De prijzentafel moest de show maken. En zie hier wat er voor gedaan is. Neem de biertjes. Geplaatst op een rond kartonnetje bekleed met cadeaupapier, daarover heen cellofaanpapier en linten erom met “Heilooer Bridge Club 40 jaar”. Hulde aan Cocky, Taetske en Marie-Louise.

Het Lied

De muziek

De Hoofdprijs

Bob als voorzitter ging even terug naar de oprichting en de mensen van het eerste begin. Hij benadrukte de laatste fase van de veertig jaar als lastig vanwege de gedwongen wisseling van locatie. Ook voor de jubileumcommissie was dat een handicap. Reden temeer om die warm te bedanken. Er was een feestlied gemaakt, er was geoefend en het werd enthousiast gezongen. Er is natuurlijk ook gebridged. De hoofdprijs ging naar het paar dat de eindscore het dichts benaderde, die ieder van te voren had moeten opgeven. Les boutons joyeux zorgden voor een vrolijke noot in de pauze.

Zaal klaarmaken

Nog voor Jan

De Uitslag

Pieter en MargaDe Hoofdprijs

Terwijl de leden welkom werden geheten en het buiten sneeuwde, werd de laatste hand aan de zaal gelegd. Jan en Pieter waren niet alleen de wedstrijdleiders: zij waren alom aanwezig om alles in goede banen te leiden, eventueel met assistentie. Als wedstijdleider van het gesneuvelde dinsdagavond bridge kreeg Jan Huting alsnog de erkenning die hij verdiende.

Een babbel

Een drankje

Een woordje

Een hapje

Het bridgen was eigenlijk ondergeschikt; het ging om het samenzijn. En dat is gelukt mede dank zij het meedenken van directie en personeel van Fletcher. Het geheel zag er zeer verzorgd en uitnodigend uit en ook het buffet viel in de smaak. De Heilooër Bridgeclub mag trots terugkijken op het feestje dat is gevierd. Het was de moeite zeker waard om ons “huiskamergevoel” een weer terug te vinden.

Einddrive 2017 nog aan de Strandwal

Aktie

Hoek met Kerstman

Kerstdrvjan en Jan

Vol vertrouwen gaan we de vakantie in. Want we komen allemaal weer terug, toch?

Wilt u lid worden?

neem contact op met de secretaris via een email