Afmelden

VERVANGING OP EEN SPEELAVOND

Bij verhindering tijdens de competitie gelden de volgende spelregels:

1.     Indien één van de spelers van een koppel verhinderd is, zoekt men zelf een vervanger. Indien men geen vervanger kan vinden dan moet het hele koppel als verhinderd worden beschouwd.

2.     Indien een koppel afwezig is, mag men niet zelf voor een vervangend koppel zorgen.

3.     Vervanging of verhindering s.v.p. t/m woensdag doorgeven per:
  Telefoon    : 06 28 66 66 16

Met ingang van dit seizoen maken alle wedstrijdleiders voor dit doel gebruik van hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres.

Van september 2018 t/m december 2018 is Jan Piet wedstrijdleider, met assistentie van Jan Huting en van januari 2019 t/m april 2019 Miranda Das, met assistentie van Margareth de Bruyckere.